Annonse


Ekstranett-svitsj fra Bay

Som en del av Bay sin “adaptive networking”-strategi, lanserte selskapet sin strategi for å bygge sikrere og mer intelligente nett (se egen sak) i tillegg til programvare for å gi multiprotokoll over ATM (MPOA) til Centillion-familien.

Bay kom også med nye Ethernet og Token-Ring svitsje-moduler til sine modulbaserte svitsjer. I løpet av de neste månedene lover selskapet også å annonsere sin strategi for administrasjon av nettverkene.

“Lett på nett”
Ekstranett-svitsjen heter Extranet Switsj 1000. Den er myntet på å gjøre det lett å administrere og ta i bruk virtuelle private nett og ekstranett. Svitsjen er rettet mot bedrifter med opp til 50 samtidige brukere, og skal ifølge Bay redusere kostnadene med 75 i forhold til konkurrerende produkter.

Poenget er at bedrifter ved hjelp av svitsjen skal kunne tilby sine partnere og ansatte en sikker fjerntilgang via Internett. En viktig motivasjon for å tilby produktet, er forventningene om at antallet virtuelle private nett og ekstranett vil øke voldsomt i tida framover. Da vil samtidig behovet for å få enkel og oversiktlig administrasjon av disse nettene komme i kjølvannet.

Annonse