Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CA med nye partnere

NEW ORLEANS: – Samarbeidet med Microsoft og Compaq vil få slutt på Computer Associates tradisjonelt litt anonyme tilværelse i Norge. Den vil bidra ytterligere til at Unicenter TNG blir akseptert som standard innenfor drift og overvåkning av nettverk, sier adm. direktør Terje Langlete (bildet) i CA Norge.

Langlete
På CA-World presenterte Microsoft og Computer Associates applikasjonen Real World Interface for Windows NT versjon 5.0. Applikasjonen er basert på CAs rammeverk for system og nettverksadministrasjon, Unicenter TNG Framework.

Det ble samtidig kjent at Unicenter også skal forhåndsinnstalleres i servere og arbeidsstasjoner som leveres av Compaq.

Nye kundegrupper
Langlete er ikke i tvil om resultatet av avtalene som er inngått vil føre til at nedslagsfeltet for CAs produkter vil bli langt større og gi adgang til kundegrupper som tradisjonelt ikke har tilhørt selskapets målgruppe.

– Kunder som sitter med virksomhetskritiske applikasjoner er avhengig av oppetid, sikkerhet og overvåkning av sine nettverksløsninger. Og her er det vi har vår styrke og mer enn 20 års erfaring. Det er en klisjé, men avtalene med Microsoft og Compaq er en vinn-vinn situasjon for alle involverte parter, sier Langlete.

Betydningen for CA Norge
Langlete mener også signalet til markedet er viktig.

– Microsoft og Compaq er ledende på hvert sitt område, og det at de satser på vår infrastruktur, er helt klart av stor betydning for oss fremover, sier han.