Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor bøtelegges?

OSLO: Striden mellom NetCom og Telenor, om tilgangen til fastnettet, er på ingen måte over. Men nå har NetCom fått en sterk støttespiller: Post og Teletilsynet truer med bøter hvis ikke NetCom får nettadgang.

Telenor har etterhvert løsnet noe på sitt grep om markedet, etter at Tele2 som første nye operatør fikk samtrafikkavtale like før jul. Men NetCom holdes fremdeles utenfor, fordi Telenor mener at trafikkprisene for mobil- og fastnett skal sees i sammenheng – et standpunkt NetCom ikke aksepterer

Gavner forbrukerne?
Og nå har altså Post- og teletilsynet gått inn på NetComs side, med varsel om tvangsbøter.

– Vi er glade for at Post- og teletilsynet nå setter en endelig stopper for Telenors Trenering. Dette er et vedtak som gavner forbrukerne og som vil føre til enda sterkere konkurranse i det liberaliserte telemarkedet, sier NetComs informasjonsdirektør Per Bjørkum i en kommentar.
Stikkord: Mobil