Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor Mobil øker mest

TELEGRAM: Telenor Mobil og adm.dir Stig Herbern (bildet) tar den største delen av kundeveksten i mobilmarkedet i årets tre første måneder. NetCom stiller fortsatt i andre rekke til tross for at selskapet doblet i samme tidsrom.

Herbern, Stig ny2
I årets tre første måneder vokste GSM-markedet med nesten 100.000 nye kunder. Av ti kunder kapret Telenor Mobil åtte – NetCom to, melder Dagens Næringsliv. Siden første kvartal i fjor har Telenor Mobil kapret 68 prosent av nettotilveksten i markedet for mobilkunder.

Storebror
Telenor Mobil økte sin kundemasse i første kvartal med 80.667 nye kunder. Total hadde selskapet 952.202 GSM-abonnenter ved utgangen av første kvartal i år.

Telenor tapte imidlertid om lag 20.000 NMT-abonnenter i samme periode. Totalt hadde Telenor Mobil 1,3 millioner mobilkunder i første kvartal.

Lillebror
NetCom sin kundemasse økte i årets tre første måneder med mellom 15.000 og 20.000 nye kunder. Det er en dobling av kundeveksten i forhold til første kvartal i fjor. I morgen legger det børsnoterte mobiltelefonselskapet fram sine kvartalsresultater.

Fra første kvartal i fjor til samme periode i år økte NetComs kundemasse med i overkant av 140.000 kunder.

GSM 1 million!
Telenor Mobil regner med å kunne innkassere sin GSM-kunde nummer 1 million i mai måned i år. Det vil i så fall bare være 18 måneder etter at selskapet kapret sin kunde nummer 500.000.
Annonse
Stikkord: Mobil