Hopp til navigasjon Hopp til innhold

År 2000-dødar mot børs

TELEGRAM: År 2000-”dødaren” Chase Techology Scandinavia vil inn på Nasdaq-børsen. Det norske Stavanger-baserte selskapet planlegger å hente inn betydelige beløp for sin videre vekst.

Chase Tecnology Scandinavia Plc. har spesialisert seg på å håndtere år 2000-problematikken. Det drøye ett år unge selskapet har nylig inngått en avtale med Ericsson til en verdi av 20 millioner kroner.

Verdt 50 millioner
– Basert på omsetningskurser er selskapet verdt rundt 50 millioner kroner, hevder adm. direktør og gründer Arthur Wilhelmsen.

I år forventer Chase å ha en omsetning på rundt 50 millioner kroner – men samme resultatmargin som databransjen for øvrig.

Eiere
Arthur Wilhelmsen kontrollerer sammen med Petter Moldestad rundt 20 prosent av aksjene. Det britisk kontrollerte selskapet Chase Tecnnology kontrollerer 19,6 prosent. De resterende 60 prosentene er i hendene på om lag 75 investorer – de fleste i Stavanger-området.

Formidabel vekst
For et drøyt år siden startet selskapet med tre ansatte. I dag er de 45. Ved utgangen av året håper Arthur Wilhelmsen på å ha 100 ansatte på lønningslista.