Hopp til navigasjon Hopp til innhold

32 % bedre for Cinet

OSLO: Stadig flere bedrifter tilbyr sine ansatte hjemme-PCer. Dette er en viktig grunn til at Cinet kan melde om 10 prosent vekst i omsetningen og 32 prosent resultatforbedring i forhold til samme kvartal i fjor.

Integreringen av Cinet i Ark fortsatt som planlagt, og selskapet finner etterhvert sin rolle i konsernet, heter det i en melding fra Ark i selskapets rapport for første kvartal i år.

Regionaliseringen av Cinets utekontorer blir betegnet som den viktigste årsaken til resultatveksten. Selskapet forteller også om god vekst i omsetning av Cinet PCer og servere.

Olje
Cinet har inngått flere avtaler med større virksomheter som har tilbudt sine ansatte hjemme-PCer. Blant disse bedriftene er Elf, Oljedirektoratet og flere kraftselskaper.

Cinet har også i perioden inngått driftsavtaler med bl.a. revisjonsselskapet KPMG, Landbruksdepartementet, Ekornes og Ulstein. Cinet har også inngått en avtale med
Tiedemans om leveranser av programmet Concorde.

Blir overført
Fra mai 1998 vil konsernets distribusjonsaktiviteter bli konsentrert i NetCenter Distribusjon. Dette innebærer at selskapet Cintrade overføres fra dette tidspunkt.

Cinet Danmark melder om en vekst på 11 prosent i forhold til samme periode i fjor. Det er 721 ansatt i Cinet Danmark.
Annonse