Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Spray´er ned IO

TELEGRAM: Utviklings- og konsulentselskapet IO er blitt kjøpt opp av Spray GK. Dermed blir dette selskapet nesten dobbelt så stort. Spray eies av det svenske selskapet Spray og av informasjonsrådgiverne Geelmuyden.Kiese.

Adm.direktør Arild Bjørn-Larsen i Spray GK sier til Dagens Næringsliv at han regner med en omsetning på mellom 11 og 14 millioner kroner i år, men at han ikke regner med at selskapet vil gå i overskudd før i år 2000.

Faste forhold
IO hadde ni ansatte og totalt sett er det nå 22 ansatte i Spray GK.

Adm.direktør Arild Bjørn-Larsen mener at kundenes er i ferd med å forandre holdninger, og at de nå går bort fra enkeltoppdrag, og heller etablerer langvarige kundeforhold på samme måte som bedrifter har til reklamebyråer.

Programmere og designere
Spray GK har nylig fått forlaget Gyldendal som kunde, og er i ferd med å bygge opp morgendagens nettsteid for flyselskapet Braathen.

IO bringer med seg Sparebank 1 og Nor Eiendom i kundeporteføljen. Blant selskapene som driver med nettutvikling regnes som de viktigste konkurrentene New Media Science, Mogul Media og Digital Hverdag.