Hopp til navigasjon Hopp til innhold

ISDN og web i samme pakke

OSLO: Nå kan Telenor Mobil/Privat tilby både ISDN og et system for egne nettsider, XpressWeb, i samme pakke. Det er firmaet Næringsnett og markedsansvarlig Jan Rune Størseth som via Telenor leverer XpressWeb. Her kan privatpersoner og småbedrifter på en enkel og meget rimelig måte få sine egne web-sider.

Størseth,Jan E.gif
Enkelt på nett
– Vi har utviklet et konsept for at folk raskt og enkelt skal kunne profilere seg på nett. Vi har utviklet fire pakkeløsninger. En for privatpersoner og tre ulike pakker for bedriftsmarkedet. Selv om pakkene er ferdig tilrettelagt, gir vi individuelle tilpasninger, sier gründeren Jan Rune Størseth i Næringsnett.

Det som skiller XpressWeb fra andre løsninger er enkelheten og hurtigheten. XpressWeb Privat består av en tilpasset hovedside, inntil fire oppdateringer hvert år, registrering i flere søkemotorer m.m.

Tilleggstjenester
Den mest avanserte bedriftsløsningen kan inneholde inntil seks undersider med ulike emneområder. Næringsnett legger inn logo, seks linker, scanning og tilpasning av inntil seks bilder, gratis profilannonse hos XpressWeb og mulighet for enkel oppdatering selv. Det hele blir driftet fra Næringsnetts server.

I tillegg tilbyr Næringsnett en rekke tilleggstjenester som gjestebok, e-mail, eget domene og så videre. Kunden henvender seg hos Telenor-forhandleren. Derfra overtar Nærungsnett kontakten med kunden.

Billig
En privatpakke koster 200 kroner i etablering og deretter 56 kroner måneden. Bedriftspakkene varierer 540 kroner til 1340 kroner i etablering og fra 195 kroner til 395 kroner i månedsleie for assistansen med oppdatering og utvikling.

Det er ingen tvil om at det finnes mer avanserte pakkeløsninger på markedet. Men de koster ulikt mye mer. Dette er løsningen for privatpersoner og bedrifter som ønsker en viss profilering på nettet uten å legge alt for mye innsats i det. Pakker som Nextra, WebOffice og WebWare er eksempler på mer omfattende og avanserte løsninger for bedrifter som ønsker det.

Bundling
Telenor bundler ikke bare lanseringen av ISDN Gjør-Det-Selv med XpressWeb, men har også gjort en avtale med Ascom om å profilere deres Avena ISDN-DECT-telefon og med Business Communications System om deres ZyXel Prestige 100 ruter og deres Omni.Net ISDN serieport-adapter.

På denne måten kan kundene som nå vil ha ISDN, web-profilering og ruter til sin datamaskin finne et veltilpasset totaltilbud hos forhandlerne.
Annonse
Stikkord: Mobil