Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Går over til «fienden»

OSLO: Nokias sentrale informasjonsdirektør, Nina Eld, har overraskende sagt opp sin stilling for å begynne hos «fienden», Ericsson Mobile Communications. Ericssons nye konsernsjef, Sven-Christer Nilsson, har dermed kapret en av Nordens mest erfarne informasjonsfolk og gitt et kraftig leggspark til konkurrenten Nokia.

Eld vil begynne i Ericsson 1. august. Nokias meget erfarne og mangeårige informasjonsdirektør er i dag bosatt i Brussel hvor hun har arbeidet bla. med investor relations, samt med annet konsernstoff for Nokia. Det er nå ventet at hun vil flytte hjem til Stockholm i Sverige.

Også mobil-ansvar

I Ericsson vil Nina Eld arbeide som informasjonsdirektør med ansvar for konserninformasjon, samt ha et spesielt ansvar for Ericsson Mobile Phones and Terminals.

– Nina vil bringe oss strategisk kompetanse og erfaring på pressesiden, sier markedsdirektør Bo Albertson i Ericsson.

Annonse
Stikkord: Mobil