Langlete

Annonse


CA-World i gang igjen

Langlete– Vi er i ferd med å ta et grep om markedet, og de tre spillerene på laget er Microsoft, Compaq og oss selv. Dette skaper en allianse som gir enorme muligheter og klart vil få store markedsmessige konsekvenser. Jeg er svært spent på hva Bill Gates vil si i sitt foredrag, sier Terje Langlete til internettavisa Telecom.

Brukerfokus
Til sammen elleve konferanser kjøres parallelt i løpet av de fire dagene konferansen varer. Konferansene tar først og fremst for seg CAs ulike produktområder, men det vil også være egene konferanser for toppledere fra de ulike selskapene.

– På konferansen vil det også bli presentert nye produkter, og ikke minst nye samarbeidspartnere, sier Langlete.

Det viktigste med konferansen er likevel mulighetene det gir for brukerne av de ulike CA-produktene til å treffe strategiske utviklingspartnere.

Annonse


Gode regnskapstall
For kalenderåret 1997 hadde Computer Associates en omsetning på rundt 4,5 milliarder dollar. Selskapet har som mål at over 50 prosent av omsetningen skal skje via utvalgte partnere innen år 2001.

– Vi regner med å oppnå dette i løpet av kort tid, 35 prosent av vår omsetning i Norge skjer allerede via våre samarbeidspartnere, sier Langlete.

CA Norge
– Vårt resultat for i fjor var det best i Europa i forhold til budsjett, sier Langlete.

CA Norge hadde i denne perioden en økning i omsetning på 30 prosent sammenlignet med året før.

– Vi forventer fortsatt vekst og regner med å ende opp med en økning i omsetningen på mellom 20 og 30 prosent, sier Langlete.

Annonse