Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siemens slår sammen tele/data

OSLO: Industrigiganten Siemens AG og konsernsjef Heinrich Von Pierer (bildet) forbereder nå en omfattende reorganisering av sin tele- og datavirksomhet. Fra 1. oktober vil hoveddelen av Siemens Nixdorf bli integrert i Siemens AG.

Heggelund Trond
– Siemens AG det eneste selskap i verden som har all informasjons- og kommunikasjonsteknologi samlet under ett tak, og som dermed har den beste muligheten til å gi markedet ert integrert tilbud, sier Von Pierer.

Samler kreftene
Reorganiseringen innebærer en samling av all virksomhet og kompetanse på området «Information & Communication» (I&C). De vil der opprette tre store forretningsenheter.

I&C Services vil tilby tjenester og løsninger, I&C Network vil tilby nettverksløsninger for både bedrifts- og privatmarkedet, mens I&C Products skal utvikle og markedsføre masseprodukter innen telefoni og data.

Knall-omsetning
Totalt vil disse nye forretningenhetene kunne oppnå en omsetning på 50 milliarder tyske mark , noe som utgjør omtrent av Siemens AGs samlede omsetning.

Stikkord: Mobil