Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Globale problemer for Motorola

OSLO: Motorola mister markedsandeler, og har problemer med sitt tekniske utstyr. Ifølge Wall Street Journal mistet selskapet i februar en kontrakt på 3,5 milliarder kroner på grunn av tekniske problemer.

Motorola har mistet deler av sin posisjon når det gjelder trådløs kommunikasjon. Ifølge telegrambyrået AP er selskapets markedsandel sunket fra 25 til 15 prosent de siste årene.

Kansellert
PrimeCo Personal Communications, et mobilselskap som eies av Bell Atlantic, US West og AirTouch Communications, kansellerte nylig en kontrakt på 500 millioner dollar (nærmere 4 milliarder kroner) med Motorola på grunn av tekniske problemer, ifølge finansavisen Wall Street Journal.

Store penger på spill
Mer enn prestisjen står på spill for Motorola videre. Dersom de ikke får fjernet feil fra sine systemer kan ordre på over 25 milliarder kroner fra det japanske markedet komme i faresonen, melder AP. Det samme gjelder en ordre på utstyr fra Sprint på 10 milliarder kroner.

Nando Times melder at Motorola ikke ønsket å kommentere påstandene i Wall Street Journal.

Stikkord: Mobil