Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bull-topp slutter

OSLO: Adm. direktør Gerd Jorunn Nilsson har overraskende sagt opp sin stilling i det norske dataselskapet Bull. Årsaken skal være ønsket om å prioritere familien. Det er ikke tatt noen avgjørelse om hvem som skal overta etter Nilsson.

- -
Gerd Jorunn Nilsson vil fortsette i Bull som prosjektleder med ansvaret for implementeringen av et nytt salgssystem. Hun blir imidlertid i sin nåværende stilling til en etterfølger er klar.

De ansatte er informert
Selv om det ennå ikke er tatt stilling til noen etterfølger, har Bull valgt å gå ut med opplysningene i og med at nyheten allerede er kjent for de ansatte i selskapet.

– Vi har informert internt om at Gerd Jorunn Nilsson nå ønsker å forlate topplederstillingen, og reaksjonene er at dette er leit, sier informasjonssjef Kjersti Fuglum i Bull til internettavisa Telecom.

Spekulasjoner
Det har vært spekulasjoner om hvem som vil ta over etter Nilsson, og det skal være både en intern og en ekstern kandidat.

– Mer enn dette vet vi ikke, men det vil bli tatt en avgjørelse i løpet av en til to uker, sier Fuglum.

Prioriterer familien
Årsaken til at Nilsson nå velger å gå fra toppstillingen er hensynet til familien.

– Dette er en rent privat avgjørelse, og Nilsson er nå i ferd med å meddele våre største kunder dette, sier Fuglum.

Gerd Jorunn Nilsson har vært i Bull siden 1985. Fra 1995 var hun salgssjef og ble fra januar 1996 adm. direktør i selskapet.

Annonse