Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Opprør i BDC

TELEGRAM: De ansatte i Business Data Consulting (BDC) er i opprør. Alle 30 ansatte ved Oslo-kontoret sier nå opp jobbene sine.

De ansatte i Oslo har sagt opp i protest mot hvordan selskapet ledes fra Bergen. Selv lederen for Oslo-kontoret, Olav Mathiesen, har stilt sin stilling til disposisjon, melder Dagens Næringsliv.

Nytt selskap
Nå vurderer det svenske selskapet CMA å starte et nytt firma med utbryterne. Dermed mister adm. direktør Bjørn Thunhold Larsen 30 verdifulle IT-konsulenter innen bank/forsikring, olje/offshore og offentlig sektor.

Misnøye
BDC omsatte for 120,6 millioner kroner og hadde et sterkt resultat før skatt på 13,6 millioner kroner i fjor. Oslo-kontoret forventet økt satsing i østlandsregionen, men føler at Bergen-kontoret fortsatt tar alle avgjørelser.
Annonse