Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sponheim med IT-plan

OSLO: Klokken 10.00 tirsdag skal næringsminister Lars Sponheim (bildet) legge fram regjeringens handlingsplan for år 2000-problematikken for Stortinget. I tillegg må Sponheim svare på en interpellasjon om samme sak fra Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (Ap).

Sponheim fh (ITplan98)
Det stilles forventninger til næringsministerens redegjørelse. Tidligere har ukeavisa Telecom Revy og internettavisa Telecom i en kommentar krevd en kriseplan for det offentliges manglende håndtering av dataproblemene rundt år 2000.

I dag går også Telenors konsernsjef Tormod Hermansen ut i Dagens Næringsliv og krever en beredskapsplan.

Interpellasjon
Karl Eirik Schjøtt-Pedersen har meldt følgende interpellasjon til regjeringen:

– Hva har Regjeringen gjort og hva vil den gjøre for å forberede overgangen til år 2000 slik at vitale sikkerhetshensyn blant annet i helsevesenet og transportsektoren, funksjonen til viktige offentlige tjenester og næringslivets produksjonsevne ivaretas?
Annonse