Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gyllen @ til Telenor

OSLO: Telenor Mobil/Privat ble vinner av årets intranettpris, under utdelingen av Den Gylne Alfa i Oslo torsdag. Hovedprisen gikk til Statoils store nettsatsing overfor alle sine ansatte.

DenGylneAlfa.gif
– Statoil har gitt begrepet IT-satsing et nytt innhold, og bedriften har spart millionbeløp på denne satsingen, sa Stein Onsrud, på vegne av juryen.

Konkrete resultater
Den Gylne Alfa vil finne IT-innovatørene blant norske bedrifter. Vinnerne må kunne vise til konkrete gevinster ved sin bruk av Internett og intranett.

– Seks av ti ansatte bruker intranettet vårt daglig. Det er stor aktivitet på nettet, og vi får mange tilbakemeldinger, sier informasjonssjef Wenche Hjartholm som tok imot prisen på vegne av Telenor Mobil/Privat.

Info til alle – samtidig
Målet med intranettet er å gi oppdatert informasjon til alle 1.400 ansatte samtidig, uavhengig av kontorsted. Selskapet har 20 kontorsteder rundt om i landet.

Telenor Mobil/Privat kan skilte med årlige effektiviseringsgevinster på over en halv million kroner.

100 påmeldte
Andre Gylne Alfa-vinnere er Online Club, TV 2 og Eiendomsnett Norge. Det var påmeldt 100 virksomheter i konkurransen om Norges beste Internett- og intranettløsninger. Tallet i fjor var 37.
Annonse