Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Jobshop får følge av CVshop

TELEGRAM: Via den nye tjenesten CVshop kan arbeidssøkende nå legge CVen sin direkte ut på Internett. Selskapet ICES, som fra før av administrerer tjenesten JobShop, står bak den nye tjenesten.

– Når vi lanserer CVshop er det med tro på at innen årtusenskiftet vil 30 prosent av all jobbformidling skje utelukkende via Internett, sier Therese Johansen i en melding fra ICES.

CVshop gir arbeidsgivere anledning til å søke seg frem på nettet, finne kvalifiserte søkere og ta direkte kontakt ved hjelp av e-post.

Abonnement på arbeidssøkende
Det er gratis for arbeidssøkende å legge ut CVen på CVshop. Relevant informasjon fylles direkte inn på nettsidene, eller via en registreringsdiskett som legges inn av ICES. I denne prosessen gjøres CVen anonym, heter det i en melding far ICES.

Arbeidsgivere har også anledning til å abonnere på egnede kandidater og få melding når aktuelle arbeidssøkere registreres i databasen, enten via faste avtaler eller abonnement.

Samarbeide
Den nye tjenesten er et resultat av et samarbeide mellom Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Karrieresenteret ved Universitetet i Oslo og ICES.
Annonse