Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hermansen deler ut nett-Oscar

OSLO: Telenors konsernsjef Tormod Hermansen (bildet) sitter i juryen som torsdag deler ut prisen for den mest kreative og innovative bruken av norske Internett- og intranettløsninger.

Hermansen(motlys)
Den Gylne Alfa er en konkurranse som fokuserer på nytteverdien av web-teknologi, og over 100 virksomheter er kandidater til prisen. Det er andre året Den Gylne Alfa deles ut, og for å bli kvalifisert som kandidat til prisen må det dokumenteres kommersielle resultater og effektiviseringsgevinster ved bruk av Internett og intranett.

Mer enn 100 deltar
– I fjor hadde vi 37 prosjekter til vurdering, i år er det over 100. Gjennom Den Gylne Alfa vil vi belyse de bedriftsøkonomiske virkningene som investeringer i Internett og intranettløsninger gir. Vi ønsker å fremme bruken og fokusere på nytteverdien av teknologien sier Stein Onsrud, Norden-sjef i Computer Associates og jurymedlem.

Fordeler
I fjor gikk prisene til Gjensidige-gruppen og Kværner for henholdsvis beste Internett- og intranettløsning. Begge selskapene kunne vise til kostnadsbesparelser, kommersielt salg og forbedret intern og ekstern kommunikasjon som følge av sin satsing.