Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ring og surf samtidig

OSLO: Denne uken tester Telenordia den første tjenesten i Sverige som vil gi brukeren anledning til å ringe fra PCen til en telefon, og omvendt. Telenordias Internettkunder kan med den nye tjenesten ringe eller ta imot en samtale samtidig som de surfer på Internett.

– Dette er et godt eksempel på vår langsiktige satsing på IP-baserte tjenester. Den raske utviklingen av telenettet og nye applikasjoner har gjort kvaliteten på telefoni over Internett tilstrekkelig god til at vi lanserer tjenesten; TeleSurf, sier salgsdirektør Erik Heilborn i Telenordia.

Enkel i bruk
Tjenesten vil være enkel i bruk og krever ikke noe ekstrautstyr. Utover Telenordias Internettabonnement er det nok at PCen er utstyrt med et lydkort, mikrofon og høyttalere. Den nødvendige programvaren vil inngå i vår startpakke, sier han.

Den nye tjenesten vil kunne tilbys alle Telenordias Internett-kunder umiddelbart etter at et begrenset antall kunder har testet TeleSurf.

Priser på tjenesten vil i følge Erik Heilborn bli fastsatt ved den offisielle lanseringen.
Annonse
Stikkord: Mobil