Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Møter år 2000 med 250 mill.

OSLO: 18 ulike prosjekter og mer enn 2000 delprosjekter skal lose data- og telefontjenestene til Tele Danmark gjennom år-2000 problemene. Teleoperatøren har satt av hele 250 millioner kroner til prosjektene.

Analysearbeidet er avsluttet, og Tele Danmark er nå i gang med å tilpasse systemene. De mest komplekse oppgavene startet de med allerede i slutten av 1996, og den danske teleoperatøren regner med å ha avsluttet arbeidet på de viktigste områdene innen utgangen av dette året.

Vil ha dialog
– Vi vil gjerne ga en løpende dialog med våre kunder, slik at vi får løst de år 2000-problemene som har med Tele Danmark å gjøre. I april vil vi holde et seminar for næringslivet, og vi har opprett et telefon nummer hvor kundene kan ringe gratis og få informasjon, sier prosjektsjef Jens Riis Andersen i Tele Danmark .

Egen hjemmeside
Teleoperatøren har også oppretten en egen hjemmeside på Internett om år 2000-problemene. Siden blir kontinuerlig oppdatert slik at kundene kan holde seg orientert om utviklingen.
Annonse