Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sex-skandale i Microsoft

TELEGRAM: Microsofts grunnlegger Paul Allen er anklaget for å ha forulempet en kvinnelig direktør, og for å ha sparket henne fordi hun ikke ville ha sex med ham.

Det er ikke bare USAs president Bill Clinton som anklages for å ha en tvilsom oppførsel overfor det annet kjønn. Mannen som sammen med Bill Gates grunla Microsoft – Paul Allen – er blitt saksøkt i Los Angeles for seksuell trakassering.

Fikk sparken
Saksøkeren – Abbie Phillips – hevder at Allen dyttet henne ned og tok på brystene hennes.

Etter denne hendelsen skal Allen ha brutt opp en låst dør og lagt seg i samme seng som saksøkeren og ønsket sex. Når han ikke fikk det skal resultatet blitt at saksøkeren fikk sparken. Phillips var engasjert av Allen for å lede Storyopolis Investment, som er et mediaselskap Allen startet i 1994.

Strides
Allen nekter for å ha oppført seg upassende, og for å ha latt den angivelige hendelsen få følger for karrieren til Abbie Phillips. Allen hevder at hun fikk sparken etter å ha misbrukt selskapets midler. Denne påstanden blir forsøkt tilbakevist av saksøkerens advokat, som hevder sjekker ble skrevet ut for å unngå en annen rettsak, og at Allen kjente til utbetalingene.
Annonse