Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny Nera-formann

BERGEN: Valgkomitèen i Nera går inn for at Johan Fredrik Odfjell blir ny styreformann i selskapet etter Frode Botnevik.

Det er Oscar Munch, formann i valgkomitèen i Nera, som bekrefter dette i en pressemelding som selskapet sendte ut tirsdag 7. april.

Formelt er det Neras bedriftsforsamling som har siste ordet i diskusjonen om hvem som blir ny styreformann i selskapet etter at Frode Botnevik ble tvunget til å si takk for seg for en uke siden. Bedriftsforsamlingen vil ta stilling til spørsmålet 16. april.

Solid
Johan Fredrik Odfjell har et solid navn i norsk næringsliv. Den tidligere toppsjefen i Vesta Forsikring er i dag styreformann i Nycomed Amersham og Hafslund, i tillegg til å være representantskapsformann i SAS. Han er også styremedlem i Bergesen d.y. og i konsernet Norges Handels- og Sjøfartstidende.

Aksjekursen opp
På Oslo Børs spredte ryktene om den nye styreformannskandidaten seg allerede i går. Resultatet var at aksjekursen gikk opp med 6,5 prosent, til 31 kroner, ifølge Dagens Næringsliv.
Annonse
Stikkord: Mobil