Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Brent base erstattet

OSLO: NetCom kan igjen tilby dekningen for mobiltelefonerende påsketurister på Ørsta Skisenter, Bondalseidet i Møre og Romsdal – etter at basestasjonen brant ned for litt over en uke siden.

I går fikk NetCom fløyet med helikopter de siste delene til den nye basestasjonen på toppen av Ørsta Skisenter på Bondalseidet i Møre og Romsdal. Dermed var basestasjonen i drift fra mandag ettermiddag, opplyser informasjonssjef Gunnar Grythe i NetCom til internettavisa Telecom.

Brann
NetCom leide plass for sin forrige basestasjon på et klubbhus ved Ørsta. Men da klubbhuset for en uke siden brant ned til grunnen, gikk også basestasjonen for NetComs GSM 900-system opp i røyk. Siden har mobiltelefonselskapet jobbet på spreng for å få dekningen på plass igjen for påsken. Og mandag var ny basestasjon på plass.

– Da håper vi i hvert fall at påsken er berget for våre abonnenter som ferierer på Ørsta Skisenter, sier informasjonssjefen.
Stikkord: Mobil