Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nokia på flyttefot

TELEGRAM: Har du prøvd å ringe Nokia i Norge uten å kommet frem de siste to dagene? Årsaken kan være at selskapet har vært på flyttefot. De har nå samlet alle norske hovedavdelinger i et eget «Nokia Hus» i ved det planlagte IT-senteret på Fornebu.

Nå har altså Nokia i Norge tatt etter danskene, som for lenge siden har fått sitt samlende Nokia House.

Det norske Nokiahuset skal blant annet utvikle seg til et nordeuropeisk kompetansesenter innen Tetra-teknologien, et nytt telesystem bestående av lukkede, mobile nettverk for profesjonelle brukere.

Nært Telenor og Telia
– Beliggenheten er et bevisst valg. Vi kommer til å ligge i nærheten av den nye IT-parken på Fornebu, hvor Telenor skal etablere seg. Svenske Telia og andre tele- og IT-relaterte bedrifter vil flytte etter. Det vil gi oss tilgang til et høyteknologisk miljø og gjøre det lettere å rekruttere folk når vi behøver dem, sier adm.direktør. Finn Erik Hermansen i Nokia Telecommunications til nyhetsbyrået NewsWire.

Foruten telekommunikasjonsavdelingen skal Nokias mobiltelefonavdeling og avdelingen for multimedia flytte inn i det nye huset.

Her finner du dem
Nokias nye adresse er Fornebuveien 7, 1324 Lysaker.

Telefonnummer er 67 10 75 00.
Stikkord: Mobil