Hopp til navigasjon Hopp til innhold

HP finansierer konkurrent

OSLO: Hewlett Packard (HP) betaler selskapet Software Development Systems (SDS). nærmere 38 millioner kroner for å utvikle verktøy for integrerte mikroprosessorsystemer.

HPs investering i SDS er ment å skulle gå til utvikling av systemer for salg og kundestøtte i Europa og i Asia. HP sier i en melding at selskapet betaler fem millioner dollar for kontrakten, men vil ikke gi ytterligere opplysninger om den økonomiske siden av saken.

Raskt
– Ingeniørene merker på kroppen kravet om å minske tiden fra idé til ferdig produkt for forbrukerelektronikk basert på mikroprosessorer.

– Forbedret internasjonal distribusjon vil gjøre SDS i stand til hurtigere å levere nye debuggere for mikroprosessorer som går på vårt system, sier Patrick Byrne, som leder HPs Colorado Springs Division.

– Investeringen i SDS er en del av HPs strategi om å alliere seg med bedrifter som kan levere verdi til kunder som igjen kan resultere i et forbedret driftsresultat.

Integrasjon
Ifølge en melding fra HP kombineres logisk analyse med emulering, hvilket gjør det lettere å integrere hardware og software.

– Markedet er drevet av våre kunders økende behov for å redusere produksjonstiden, spesielt i fasen integrering av software og hardware, slik at de kan overholde tidsfristene for levering av produkter, sier Jim Challenger som både er grunnlegger og leder av SDS.
Annonse