Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Svensker overtar Media Lab

OSLO: Det svenske Internettselskapet Infinicom overtar nå samtlige aksjer i Media Lab. Prislappen på Media Lab ble satt til 15 millioner kroner. Utbetalingen skjer i form av aksjer. Gøran Hüllert (bildet) fortsetter som daglig leder.

Hullert, Gøran
– Vi er kjempefornøyde og mener fusjonen gir oss muligheter til å videreutvikle de visjoner og den kompetansen vi har, sier daglig leder Gøran Hüller til internettavisa Telecom.

Ansetter fler i Norge
Infinicom ble etabler i 1992 og har etter fusjonen til sammen 70 ansatte som arbeider med elektronisk handel. Media Lab hadde en omsetning i fjor på 13,9 millioner kroner, og et resultat før skatt på om lag 1,5 millioner kroner.

– På sikt regner vi med å øke staben i Norge med om lag 30 personer, sier Hüllert.