Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internett-messe for første gang

OSLO: Trenden på Norges første internett-messe er klar; vi må tjene penger på nettet nå. Målgruppen for messa er alle de som ønsker kunnskap om forretningsmessig anvendelse av Internett og ny teknologi. Prosjektleder Åsa Karlsson (bildet) venter storinnrykk på messa.

Karlsson, Åsa
– Utstillerne er svært positive. Nærmere 70 selskaper er representert, og felles for disse er ønsket om å vise frem mulighetene som ligger i dagens internettteknologi, ikke visjoner om hva som vil skje på nettet i fremtiden, sier prosjektleder for Internet World Norway Åsa Karlsson til internettavisa Telecom.

Den teknologiske utviklingen innenfor Internett området går raskt. Fjorårets statistikker for handel på netter er historie, og mange mener at spørsmålet rundt sikkerhets ved betalingsformidling på Internett er i ferd med å bli løst.

Foredrag
Mange av foredragene på Internett World messa omhandler nettopp elektronisk handel og betalingsformidling på nettet.
– Både utstillere og foredragsholdere fokuserer på strategisk utviking, anvendelse og ny spennende teknologi i forhold til blant annet handel på Internett, sier Karlsson.

Forhåndspåmeldingene til messa har vært mange.
– Det virker som om oppslutningen er god, men siden dette er første gang er det vanskelig å spå hvor stort antall besøkende vil bli, sier Karlsson.
Annonse