Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Fiasko for Filmweb

OSLO: Besøkende på Filmwebs internettsider ble møtt med «svart skjerm» når de forsøkte å komme inn på hjemmesidene under mandagens lansering. Ifølge redaktør Ragnhild Paalsrud skyldes lanseringsfiaskoen problemer med SOLs annonseserver.

Filmweb er et samarbeidsprosjekt mellom Bergen Kino, Oslo Kinematografer, Trondheim Kino, Kommunale Kinematografers Landsforbund og Norske Filmbyråers Forening. Internett-sidene skal være et tilbud til både kommunale og private kinematografer.

Billetter på web
– På Filmweb skal brukerne finne alt fra oppdatert kinoprogram på de største kinoene til informasjon om nye filmer, bakgrunnsartikler og filmstjerne-sladder, sier Paalsrud til internettavisa Telecom.

I løpet av juni skal det også bli mulig å bestille kinobilletter via Filmweb. Det testes nå ut flere betalingsløsninger som SET-standarden, telegiro og internett-bank. Når systemet tas i bruk vil det være mulig å hente kinobillettene kun 10 minutter før filmen starter, og ikke 40 minutter som i dag.

Du finner Filmweb på www.filmweb.no