Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gjør stas på multimedia

OSLO: Bransjeforeningen Multimediaforum Norge kårer tirsdag kveld årets multimedia- og internettprogram for første gang. Utdelingen av MINT-prisen vil foregå i Galleriet på Håndverkeren i Oslo i forbindelse med årsmøtet til Multimediaforum.

Rita Westvik vil presentere en kavalkade av 52 multimedia- og internettprogrammer. Det vil bli kåret en vinner i fire forskjellige klasser: Pedagogisk programvare, kultur og underholdning, bedriftsløsninger og åpen klasse. Tre programmer er nominert i hver klasse.

Stimulere utvikling
MINT-prisen er ment å bidra til å synliggjøre det norske multimedia- og internett miljøet, og stimulere til utvikling av kvalitetsprogrammer.

Bak arrangementet står i tillegg til Multimediaforum, NRK Interaktiv og en rekke ressurser i det norske multimediamiljøet.