Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor Bedrifts «hemmelige» mann

OSLO: Internettavisa Telecom kan nå avsløre hvem som er Telenor Bedrifts «hemmelige» valg til jobben som ny viseadm. direktør: Erik Johannessen (bildet). Han var en av arkitektene bak de berømmelige fusjonsplanene mellom Telenor og Telia.

Telenor Bedrift har hentet sin nye viseadm. direktør fra Telenor-systemet. Erik Johannessen kommer fra posten som adm. direktør for Telenor AB i Sverige, der han var en av de fremste arkitektene av fusjonsplanene med Telia.

På plass i april
Allerede i midten av april vil Erik Johannessen være på plass hos Telenor Bedrift som viseadm.direktør – en jobb han også har hatt tidligere.

Så det skulle være kjente og kjære trakter for mannen som var en av de sentrale brikkene under fusjonsplanene mellom Telenor og Telia.

Erstatter
Dermed vil Erik Johannessen erstatte to av tre roller som hans forgjenger Terje Christoffersen (nå NetCom) hadde.

Johannessen får den daglige ledelsen av Divisjon Salg. Jon Fredrik Baksaas beholder ansvaret for resultatområdet Kommunikasjon og utstyr”, som dekker divisjonene Produkt og Kunde og leveranser.

God erfaring
Erik Johannessen har lang erfaring fra Telenor-systemet. I tillegg til at han tidligere har hatt stillingen som viseadm. direktør, har Johannessen vært markedsdirektør i Televerket divisjon Nettleveranser og adm. direktør i Telenor Comma.

Han har også erfaring fra lederroller innen økonomi, salg, markedsføring og produksjon i blant annet Ericsson og Nokia.
Stikkord: Mobil