Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bønnfaller sjefen om å bli

OSLO: De ansatte stiller seg positive til at Erik Johannessen er ansatt som ny viseadm. direktør i Telenor Bedrift. Nå håper de imidlertid på at tiden med hyppige lederskifter er forbi.

– De hyppige lederskiftene har vært et problem for Telenor Bedrift. Vi håper at Erik Johannessen nå er kommet for å bli en stund, sier hovedtillitsvalgt Helge Enger i Tele- og dataforbundet.

Positive
Men samtidig er de ansatte positive til at valget nettopp falt på Erik Johannessen.

– Vi setter pris på at det kommer inn folk som kjenner Telenor Bedrift fra før. Med tanke på de omstruktureringer vi står ovenfor, er det jo tross alt bedre med en innenfra enn folk utenfra – som ikke kjenner organisasjonen så godt, sier Enger.

Bedre kontakt
– Vi håper at kontakten med ledelsen kan bedres og at vi fortsatt kan jobbe for at de tidligere nevnte mannskapsreduksjonene kan skje uten oppsigelser, sier Enger.

Skuffet
– Jeg er imidlertid skuffet over at jeg som hovedtillitsvalgt ikke er informert om lederskiftet. Jeg setter ikke pris på å bli orientert om slikt via pressen, sier Enger.

Informasjonsdirektør Jan Kristensen kan opplyse at det på intranettet til Telenor Bedrift ble sendt ut en melding før internettavisa Telecom kunne avsløre saken. Men Kristensen lover å jobbe videre med de interne informasjonsrutinene i slike saker.
Stikkord: Mobil