Hopp til navigasjon Hopp til innhold

NETnet også med IP-tale

OSLO: Netnet og adm. direktør Børge Granli (bildet) er foreløpig alene om IP-tale (Internett-telefoni), selv om Telenor Nextel hevder at de var først ute med slike løsninger. Kvaliteteten på IP-telefoni løsningene til Netnet er det ingen ting å utsette på.

Arkiv
– Når det gjelder IP-telefoni har vi allerede utført tester som gir en talekvalitet som minst er like god som det vi opplever i GSM-nettet. En årsak til at vi kan garantere kvaliteten på slike samtaler, er at vår leverandør Glocalnet opererer med garantert båndbredde, har adm. direktør Børge Granli tidligere uttalt til vårt søsterorgan, ukeavisa Telecom Revy.

Forbrukervri i år
Selskapet har først og fremst tilbud til bedriftsmarkedet. Spesielt har Børge Granli & co. satset på små- og mellomstore bedrifter.

I løpet av året vil Netnet satse sterkere på privatmarkedet.
Etter det internettavisa Telecom erfarer vil avansert IP-telefoni inngå som en del av Netnets produktsortiment til privatmarkedet.
Stikkord: Mobil