Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny, hemmelig Telenor-direktør

OSLO: Telenor Bedrift bekrefter onsdag å ha ansatt ny salgsdirektør som erstatning for Terje Christoffersen (nå NetCom). Men informasjonsdirektør Jan Kristensen (bildet) velger inntil videre å holde navnet hemmelig.

Kristensen, Jan
– Ja, det er tatt en beslutning , men det gjenstår ennå noen detaljer før vi kan gå ut med navnet på vedkommende, sier informasjonsdirektør Jan Kristensen til internettavisa Telecom.

Telenor Bedrift vil trolig offentliggjøre navnet i neste uke. Foreløpig vil ikke telenor Bedrift si noe om det er en intern eller en ekstern kandidat.

Endret rolle
Den avtroppende Terje Christoffersen var ikke bare salgsdirektør, men også viseadministrerende direktør for Telenor Bedrift og ansvarlig for resultatområdet ”Kommunikasjon og Utstyr”. Dette området omfatter også Divisjon Produkt og Divisjon Kunde- og leveranser i tillegg til Divisjon Salg

Den nye direktøren blir derimot kun ansvarlig for Divisjon salg, opplyser Kristensen. Administrerende direktør Jon Fredrik Baksaas vil selv ha resultatansvaret for ”Kommunikasjon og Utstyr”.
Stikkord: Mobil