Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Jobs favoritt til Apple-jobb

TELEGRAM: Apples gründer Steve Jobs (bildet) har i lang tid vært «midlertidig» styreformann og leder i selskapet. I følge rykter i Wired har styret i Apple gitt Jobs et vanskelig valg.

Jobs, Steve
Ryktene går om Steve Jobs, som har overtatt styringen av Apple «midlertidig» etter at den forrige lederen – Gilbert Amelio – gikk av.

Åtte prosent av selskapet, eller omlag to milliarder norske kroner skal styret være villige til å bla opp dersom Jobs er villig til å ta jobben fast. Svaret kan Jobs allerede ha gitt, for styret har forlangt svar før spørsmålet behandles på møte tirsdag 24 mars.

Etterfølger klar
Apple skal allerede ha funnet en ny etterfølger, som skal overta dersom Jobs ikke godtar tilbudet, melder Business Week. Steve Jobs selv skal ha nektet å kommentere rapporten, i følge telegrambyrået Reuters.