Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Danskene ser «Gule sider»

TELEGRAM: Abonnenter i Tele Danmark får nå tilgang til å lese telefonkatalogens gule sider gratis på Internett. – Og det er vel at merke de rigtige Gule Sider med omkring 140.000 virksomheter, der nu finnes på Internettet, heter det på klingende dansk i en melding fra Tele Danmark.

Dansk fjernsyn har nylig vist flere program der en har sett søkelys på utgivere av forskjellige typer telefaks og telefonkataloger. Der viste en også at enkelte selgere feilaktig ga seg ut for å representere Tele Danmark.

Selskapet opplever også at andre selskap har lagt ut stoff fra sine «Gule sider» på Internett.

Søkemuligheter
Nettutgaven er organisert på samme måte som de vanlige katalogene. Men søkemaskinen har også en egen «intelligent struktur». Søkes det på ordet reise, så får en også opp beslektede tema – som reiseforsikring, reisebyrå og reiseledere, heter det i meldingen fra selskapet.

Oppdatert hver annen måned
54.000 annonser fra katalogene er også overført til nettutgaven. Nytt er det at brukerne kan se på et kart nøyaktig hvor annonsøren holder til. Tele Danmark lover å oppdatere sidene hver annen måned.
Stikkord: Mobil