Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor selger opplæringsprogram

OSLO: Telenor Consult har på vegne av Telenor FOU og Telenor Kompetanse i Grimstad inngått en avtale om et omfattende opplæringsprogram for det kypriotiske televerket, CYTA. Avtalen har en verdi på 700.000 kroner. Det er første gang Telenor selger denne typen arbeidsprosesser til utlandet.

Gjennom avtalen skal Telenor selge kompetanse innen områdene produktutvikling, produktledelse og porteføljestyring.
Kontrakten er kommet i stand etter at Telenor FOU og Telenor Kompetanse i fjor sommer presenterte opplæringsprogrammet for ledelsen i CYTA.

20 ledere først ute
20 ledere fra det kypriotiske televerket vil i løpet av mars og april gjennomgå opplæringsprogrammet på konsernets treningssenter i Nicosia på Kypros.

CYTA har også gitt uttrykk for at de ønsker å kjøpe ytterligere konsulentbistand og opplæring innen prosessene produktutvikling, produktledelse og porteføljestyring, melder Telenor.

Første gang for Telenor
Det er første gang Telenor selger denne typen arbeidsprosesser til utlandet. Opplæringsprogrammet bygger på de erfaringer Telenorkonsernet har gjort med å videreutvikle alle interne produksjonsprosesser i løpet av de siste åra.

Kypriotene vil bruke opplæringsprogrammet som et ledd i arbeidet med å forberede sitt eget televerk på den nye konurransesituasjonen på telemarkedet.
Stikkord: Mobil