Annonse


Gjør livet enklere på nett

Viseadm. direktør Erik Moe-Helgesen hos Digital Hverdag er ikke redd for en utvikling hvor det blir stadig lettere for bedrifter å lage egne hjemmesider.

– På en måte har vi kommet dit for lenge siden. Det vi tilbyr er løsninger, en visuell helhet og et fundament, mens kundene selv står for innholdet og oppgraderingen av sine hjemmesider. Derfor ser vi positivt på at det kommer nye verktøy som gjør dette lettere for våre kunder, sier Moe-Helgesen til internettavisa Telecom.

Skal ikke ersatte
XML, står for Extensible Markup Language, og støttes av eksisterende kommersielle verktøy og et stadig økende antall gratisprogrammer.

Store firmaer som Microsoft, Sun, Adobe og Hewlett-Pacard sier at deres programmer vil kunne lese den nye standarden. XML skal supplere, ikke erstatte, det eksisterende språket HTML.

Annonse


Lettere å søke
Søketjenestene vil kunne gi mer uttømmende og bedre svar når du søker. XML er ikke bare beregnet på private hjemmesider.

Bedrifter og organisasjoner vil kunne bruke det nye formatet til på en enklere måte å legge ut regneark, databasefiler og dokumenter på Internett.

Annonse