Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telenor Mobil taper 1. runde

OSLO: Telenor Mobil og informasjonsdirektør Anne Ekern (bildet) har tapt første runde av før-påskens priskrig mot NetCom. Sistnevnte er allerede ute med billige mobiltelefoner. Men nå ruster markedslederen til kamp.

Ekern, Anne
– Vi har ingen kampanje per i dag. Men vi vurderer det som meget aktuelt å sette i gang med en kampanje vi også, sier Ekern til internettavisa Telecom.

NetCom leder
Med Telenor Mobils treghet har NetCom dermed vunnet første runde av påskens priskrig. NetCom begynte sin påskekampanje allerede i forrige uke. Provisjonen til forhandlerne ble økt med opptil 1.400 kroner.

Dermed kan man i enkelte tilfeller kunne få mobiltelefoner helt ned i 1 kroner stykket igjen (mot å binde seg for abonnement).
Stikkord: Mobil