Trond Hegglund

Annonse


Krevde 800.000 for domenenavn

Trond Hegglund800.000 kroner er nesten samme sum som Roan nå er svindelmistenkt for.

Feiden mellom Roan og Gjensidige tilspisset seg på forsommeren i fjor, da Roan ble kastet på glattcelle av politiet som følge av fare for bevisforspillelse i en tyverisak.

Saken ble først kjent gjennom internettavisa Telecom.

Grovt tyveri
Roan havnet på glattcelle etter at forsikringsselskapets etterforskere hadde innlevert politianmeldelse på Roan etter at hans tidligere internettleverandør-firma, Big Blue Systems, var utsatt for et grovt tyveri høsten 1996.

Annonse


Den tildigere daglige lederen av Big Blue Systems ble etter flere uker i varetekt satt fri, men etterforskingen pågår ennå.

Politiet har hatt problemer med å komme med konkrete bevis i saken, og derfor er påtale ennå ikke oversendt til statsadvokaten.

Krig mot Gjensidige
Helt siden november 1996 har Roan vært i krig mot Gjensidige. Først registrerte han firmaet Gjensidige Software.

I fjor sommer laget han også flere forskjellige internettsider til dette selskapet, hvor han truet og gjorde narr av navngitte etterforskere i forsikringsselskapet Gjensidige. Domenenavnet på disse sidene var «Gjensidige.com», et navn Roan hadde fått registrert i utlandet.

Skulle ha 800.000 for navnet
Etter det internettavisa Telecom erfarer har Roan ved flere ganger prøvd å selge dette spesielle domenenavnet til forsikringsselskapet for opptil 800.000 kroner.

Gjensidige nektet plent å betale for navnet som de allerede mente de hadde eierretten på.

Annonse