Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internetthandelen dobles

TELEGRAM: Igjen er det analyser fra USA som hevder at handel på Internett kommer til å omsette for nærmere 37 milliarder kroner i år. Om prognosene slår til blir dette en fordobling i forhold til 1997.

Utviklingen forventes å øke ytterligere til uante høyder, og det vil bli omrokeringer i toppen over hvilke varer som er mestselgende på nett.

Kongen av nett-handelen
For ennå er det datamaskiner og programvare som står for den største andelen av Internett-handelen. Og Dell Computer er kongen av Internett med en omsetning på nærmere 28 millioner kroner per dag.

Men i år forventer analytikere at data må gi fra seg topplasseringen til reiselivsbransjen. Det blir spådd en omsetning for salg av reiser over Internett som vil ligge på rundt 38 milliarder kroner i år 2000, melder Dagens Industri.