Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Internett-fokus på Cebit

BERGEN: Internett blir et av de «hotteste» temaene på årets Cebit-messe som starter torsdag. Alt som er verdt å vite om «nettenes nett” vil bli samlet på en felles stand. På hele 1.800 kvadratmeter golvflate vil 70 utstillere vise siste nytt innen internett, intranett og ekstranett.

CeBit(plexi)
Cebit har i de 27 årene messen har eksistert utviklet seg til et verdenshandelssentrum for IT-bransjen.

Totalt vil 7.200 utstillere – 300 flere enn i fjor – delta på årets største europeiske datamesse.

2.800 utstillere kommer fra andre land enn Tyskland.

Enorm interesse
600.000 besøkende ventes å ville besøke messen i dagene 19. – 25. mars. Tallet på utlendinger øker stadig. I fjor var det for første gang mer enn 100.000 personer av utenlandsk nasjonalitet som besøkte messen.

Den største økningen kom fra Sørøst-Asia og Øst-Europa.