Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Tall-tull fra Hermansen

OSLO: Konserndirektør Tormod Hermansen tullet med tallene om Telenor Bedrift på torsdagens pressekonferanse da årsregnskapet for 1997 ble lagt frem.. Fredag måtte informasjonsdirektør Jan Kristensen (bildet) i selskapet rette opp feila fra i går.

Kristensen, Jan
– Det er nemlig bare én av de tre divisjonene i Telenor Bedrift som går i minus – ikke to som Hermansen hevdet. Vi må bare beklage – men det var mange tall for konserndirektøren å holde rede på, sier Kristensen til internettavisa Telecom.

Programvare i minus
For det er bare programvaredivisjonen som går i minus, opplyser Kristensen. Hvor meget – det vil ikke informasjonsdirektøren opplyse om. Men det skal være påløpt betydelige konstandsøkninger knyttet til utvikling og oppstart av nye kundesystemer.

Novit sliter
Datterselskapet Telenor Novit hadde en betydelig engangs kostandsoverskridelse knyttet til utviklingen av en ny generasjons bankapplikasjon.

Denne er nå i lansert i en pilotversjon.