Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Konferanse om «2000-viruset»

TELEGRAM: Kontor og Datateknisk landsforening (KDL) vil nå kartlegge hvordan de enkelte bedriftene sikrer seg mot problemene som oppstår idet vi går inn i neste årtusen. Torsdag 19. mars har KDL invitert de 70 viktigste aktørene i norsk næringsliv til en rundebordskonferanse om år 2000 problemene.

– Vi mener «2000-problemet» er et ledelsesproblem. Dette er en rundebordskonferanse ment for ledere, ikke for IT-spesialistene, i de aktuelle bedrifter og institusjoner, sier generalsekretær, Per Morten Hoff i KDL til nyhetsbyrået NewsWire.

Store økonomiske konsekvenser
Hensikten med høringen er å samle tyngdepunktet i næringsliv og offentlig forvaltning for å få status på 2000-situasjonen i Norge, og vurdere problemets samfunnsøkonomiske konsekvensene.

Raith og Ramse
Konferansens innledere er Per Raith, som har ansvaret for IBMs håndtering av 2000-problematikken, og advokat Jostein Ramse som skal foredra i problemstillingen: hvem har ansvaret for problemet.