Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ameritech med pisk og gulrot

TELEGRAM: Tele Danmarks amerikanske eiere, Ameritech, krever at alle avdelinger skal prestere en årlig vekst på ti prosent. Hvis ikke målet nås vil avdelingen bli lagt ned eller solgt ut.

Kravet til en årlig vekst på ti prosent gjelder også Tele Danmarks utenlandske investeringer. Med trusselen om nedleggelse eller salg hengende over hodet, forventer ledelsen i Tele Danmark at de enkelte avdelinger vil strekke seg langt for å nå målsetningen.

Plan for to år fremover
Ti prosent årlig vekst er et av hovedkravene i en syvpunktsplan ledelsen i selskapet har vedtatt sammen med sine amerikanske eiere, melder den danske avisa Børsen.

De ansatte i Tele Danmark skal i følge planen motiveres med en blanding av pisk og gulrot. Selskapet vil innføre prestasjonslønn, og den enkelte medarbeider vil bli fulgt tettere opp og få sin arbeidsinnsats målt.
Stikkord: Mobil