Hopp til navigasjon Hopp til innhold

30 øre minuttet i Danmark

TELEGRAM: Tele Danmark har integrert GSM 900 og GSM 1800 i et sammenhengende nett, og åpner samtidig for en rekke nye og billige tjenester.

– GSM 900 har fått et vitamintilskudd i form av økt kapasitet. GSM 1800 er lagt “over” 900 nettet, og det nye nettet vil kun bli omtalt som GSM-nettet, sier produktsjef Jeanette D. Hansen.

Forutsetning for billigere priser
– Det integrerte mobilnettet er den teknologiske forutsetning for en rekke nye og billige mobilprodukter, som er bygget opp rundt et hjemmesone-prinsipp, sier hun.

– På dagtid vil kundene kunne ringe mobilt i sitt hjemmeområde til en fastnettkunde for 65 øre på dagtid og 30 øre om kvelden. Et annet tilbud er at en familie eller en gruppe kan ringe mobilt innbyrdes til hverandre til de samme prisene, uansett hvor i Danmark de befinner seg.

Også bedrift
– Også bedriftskundene vil få glede av de lave mobilprisene. Her vil ansatte i bedrifter kunne snakke sammen på mobiltelefon til 90 øre på dagtid og 45 øre på kvelden.

– Vi ønsker å nå de store gruppene av bedriftskunder som ennå ikke er mobile med de nye billige tjenestene, sier Jeanette D. Hansen.

Tele Danmark har over 850.000 mobilkunder, og 28 av 100 dansker har i dag en mobiltelefon.
Stikkord: Mobil