Hopp til navigasjon Hopp til innhold
fornøyde lesere.gif

Nye «Telecom» får god mottagelse

OSLO: Dagens Telecoms omlegging til internettavisa Telecom får god mottagelse av leserne. De fleste påpeker at sidene er blitt lettere å lese, samt at nyhetsoversiktene har blitt bedre. Nødvendig og konstruktiv kritikk har vi også fått.

fornøyde lesere.gif
– Internettavisa Telecom er en god og nytting nyhetskanal for de som ønsker å holde seg orientert om telekommunikasjonsmarkedet, operatører, utstyrsleverandører, telepolitikk og andre bransje nyheter. Lykke til i fortsettelsen, skriver markedssjef John Kolsvik i ElTele-gruppen.

Flere artikler for hver side
– Gratulerer! Mye bedre og lettere å ta seg frem på sidene nå. Det virker som om det er flere artikler for hver side. Lykke til videre, skriver informasjonsdirektør Per Bjørkum i NetCom.

– Gratulerer, spennede og fin er internettavisa telecom blitt. Spesielt heldig har dere vært med banneret for tiden, skriver markedskoordinator Kari Palm i Fellesdata.

Lovende ny versjon
Gratulerer med ny avis!, hilser informasjonsdirektør Jan Kristensen i Telenor Bedrift.

– Gratulerer med ny hjemmeside!, skriver informajsonsrådgiver Mari Bræin Dahl i Perlatum Norge.

– Det nye oppsettet til internettavisa Telecom ser lovende ut så langt, melder Tore Ostvold Kongsberg Defence & Aerospace.

Litt kritikk
– Flott side. Men er det virkelig nødvendig å tegne opp hele skjermen på nytt igjen når noe velges? Det tar ganske lang tid, skriver Bjørn Tore Paulen i Telenor Nett.

– Dette er nødvendig ettersom vi har forskjellige annonser på både hovedsidene og de enkelte kanalsidene. Vi tar denne kritikken alvorlig, vi vil med det første forenkle annonsesystemet noe, slik at topp-rammen ikke vil forandre seg hver gang du klikker på en ny sak. På den måten vil leserne spare nedlastningstid, svarer IT-ansvarlig Erlend Schei i internettavisa Telecom.

Schei har vært ankermannen og den tekniske kyndige i forbindelse med omleggingen av internettavisa Telecom.

Kjappere søkefunksjon
– Vi har har tirsdag ettermiddag gjort søkefunksjonen i internettavisa noe kjappere. Dette tror jeg mange av våre faste lesere vil sette stor pris på. Dersom du har tekniske innvendinger eller konstruktiv kritikk setter vi pris på tilbakemeldinger fra deg, sier Schei.

Hva mener du om internettavisa Telecom?
Send inn din mening – vi ønsker både ris og ros!
[email protected]