Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kaller ikke Telenor bøller

OSLO: NetComs administrerende direktør Gert Munthe vakte munterhet da han på en pressekonferanse hos Netcom tirsdag sa at han ikke ville kommentere at Telenor har oppført seg bøllete.

På pressekonferansen tirsdag ble det kjent at selskapet har anmeldt Telenor til EØS sitt kontrollorgan ESA.

Sivilisert opptreden
– Vil du kalle Telenors oppførsel bøllete? var et at spørsmålene Gert Munthe fikk på pressekonferansen

– Vi er et sivilisert firma der det jobber siviliserte personer. Jeg har ingen kommentar til at Telenor har oppført seg som bøller, sa Munthe, etter at han hadde gitt klart uttrykk for at han ikke ville kalle sine konkurrenter for bøller.

Vil trenere
– Tidligere har vi hatt et godt og konstruktivt samarbeide med Telenor. Begge har lidd under et uklart regelverk, men vi har hatt en god tone. Under disse forhandlingene er Telenors linje blitt skjerpet. Vi har møtt en manglende konstruktivitet fra Telenors side, og det har vært en vilje til trenering som vi ikke har møtt tidligere, sier Munthe.
Stikkord: Mobil