Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Hermansen ikke knekket

OSLO: Konsernsjef Tormod Hermansen (bildet) i Telenor er ikke knekket av fusjonsbruddet med Telia; – Jeg følte meg trist og tom da bruddet var et faktum, men jeg er vant til å takle motbakker i yrkeslivet, sier Hermansen i et åpenhjertig intervju.

Hermansen Tormod, trist
Tormod Hermansen, som er kjent for å ikke snakke om private følelser, er uventet åpen i et intervju i siste nummer av Telenors internblad, Åpen linje.

For første gang har han i media snakket ut om sine personlige følelser etter fusjonsbruddet med «storebroren» Telia.

Like etter bruddet koblet han i helgen av med private gjøremål. Mandag var han igang igjen i lederrollen hos Telenor.

Ikke direkte smerte…
Internbladet har spurt konsernsjefen hva som smerter mest ved bruddet.

På dette svarer Hermansen at smerte ikke er riktig ord, men det ergrer han at Telenor nå ikke kan trekke ut de åpenbare synergieffektene som lå i en sammenslåing.

Personlig belastning
Hermansen blir i intervjuet spurt om han vil være mer forsiktig i fremtiden. Internbladet påpeker at han satset mye personlig prestisje i fusjonsprosessen med Telia. På dette svarer han;

– Jeg eksponerte meg for en betydelig politisk og personlig belastning – ikke minst da det ble snakk om å få fusjonsprosessen igang igjen etter at den var stanset av regjeringen. men jeg trodde så sterkt på ideen, at jeg ikke følte behov for å safe. Svaret er derfor: nei. I Telenor vil vi fortsatt møte på større utfordringer selv om de kan være av en annen karakter. Vi må stadig tåle at vi ikke lykkes med alle satsingene, sier Hermansen til internbladet Åpen linje.

Stikkord: Mobil