Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Velkommen til en ny avis!

OSLO: – Dagens Telecom er død – lenge leve «Telecom»! Ett og et halvt år etter oppstarten kommer nå nettavisen i ny drakt, med nytt navn og bedre funksjonalitet, sier nyhetssjef Trond Heggelund og IT-ansvarlig Erlend Schei. I korthet får du nå lettere oversikt over alle nyheter, samt en rekke nye tjenester. Dette omfatter blant annet «Telepriser», «Tester», samt tipsbasen «Råd&Dåd».

Trond og Kongen
– Vi skifter utseende og navn på vår nettavis fordi vi ønsker å være mer tilgjengelig for både bedrifts- og forbrukermarkedet. Folk har savnet enklere oversikter for å holde seg oppdatert. Dette har vi tatt på alvor. Vi skal gjøre vårt beste for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene. Vi vil fortsatt ha fokus på det som skjer innen telekom, data og Internett, sier nyhetssjef Trond Heggelund.

Nye kanalnavn
En av de mest åpenbare forandringene fra «gamle» Dagens Telecom er at LAN/WAN-kanalen nå heter «Nettverk». Her vil du finne de siste nyhetene om nettverk, kablingssystemer og tilhørende programvare.

– Vår tidligere kanal IT-nytt er også blitt historie. Nå heter denne «IT/Finans». Naturlig nok vil du her finne generelt IT-stoff, samt de siste økonominyhetene fra de mange norske og utenlandske IT-bedriftene. Vi vet at nyheter om kontrakter er godt og mye lest stoff. Derfor vil du også finne dette under «IT/Finans», sier Heggelund.

Oversiktssider
– I den nye nettavisen er det lettere å finne dine favorittsider. Nordens største og mest leste test av mobiltelefoner finner du i en egen kanal. I tillegg presenterer vi to nye oversiktssider, som gjør det lettere for deg å få overblikk over de siste nyhetene og bevegelsene i «Telecom», sier IT-ansvarlig Erlend Schei som har stått for den tekniske utformingen av vår nye nettavis.

Bildebruk
– Vi har nå muligheten til å bruke større bilder der det kan ha redaksjonell verdi. «Telecom» er fortsatt en av de få norske nettavisene som bevisst har satset på bilder i våre mange artikler og reportasjer, sier Schei som har jobbet døgnet rundt i det siste med den nye utformingen.

Økt sidebredde
– Vi har tilpasset nettavisen til 800 punkters sidebredde. Dette gjør at du finner flere nyheter på de fortskjellige kanalsidene. Vi har dessuten gjort tekstspeilet – altså den plassen der artiklene står – lysere og med en mer oversiktelig design, sier Schei.

Hva mener du om nye «Telecom»?
Send inn din mening – vi ønsker både ris og ros!
[email protected]