Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt Tivoli for nettverket

OSLO: Den IBM-eide nettverksleverandøren Tivoli kommer nå med den første utgaven av TME Output Manager. Systemet er en administrasjonsløsning for nettverkssystemer.

TME 10 Output Manager automatiserer og tilrettelegger for distribusjon av rapporter på tvers av grupper, servere og utdata-enheter som for eksempel e-post og intranett.

Nye funksjoner
Administrasjonsløsningen har en rekke funksjoner for både IT-personalet og vanlige brukere. Det er mulig å automatisere oppgaver som kontrollerer distribuering av informasjon. Brukerne kan selv kontrollere hvor, når og hvordan de vil motta denne informasjonen.

Output Manager har et Java-basert brukergrensesnitt.

Kryptering
Gjennom det administrative grensesnittet kan operatørene lett definere grupper, brukere og tilgjengelige ressurser. Det er også mulig å komprimere og kryptere data slik at de kan sendes sikkert over åpne nettverk.

Nye funksjoner for alle
Også den vanlige bruker får tilgang til nye funksjoner ved TME Output Manager. Ved hjelp av dialogbokser kan alle tilknyttet nettverket dirigere informasjonen til hvilken som helst adresse.

Det er også mulig for hver enkelt bruker å automatisere faste oppgaver som for eksempel distribusjon av informasjon via e-post eller intranett.